Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına karşı korunmakta size en çok hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ bütün yönetmeliğe mütenasip üretim yapmaktayız. Zıt halde yapmış olduğumız ustalıkin mazmunı kalmayacak ve insanlar mazarrat göreceklerdir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + düzen seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ayrıntılı gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabil faktörlere demetlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Bir sair şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Dayanıklılık Derslikı: Yangın kapısının dayanıklılık derslikı, yangına karşı ne kadar dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Hediye nicelikı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında nokta aldığından sakıncasız olmanızı isteriz. Sebepleri farklı bir blog alfabemızda açıklayacağız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu Yangın Kapısı Fiyatları da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page